Talli Tutuksi -kurssi uusille issikkaystäville

Toivotamme uudet issikkaystävät tervetulleeksi tutustumaan tilamme toimintaan!

59E6A874-4FD3-4DFD-9755-D4D72C10AD5A.JPG

Kurssikokonaisuus on suunnattu Sinulle aikuinen, jota islanninhevosmaailma kutsuu. Haluat ehkä oppia ja kokea jotain uutta, mahdollisesti herätellä uudelleen vanhaa harrastustasi, löytää uudenlaisen tavan olla hevosten kanssa? Hevosiin tutustumisen ohella kaipaat vastapainoa arjellesi, hetken irtautumista ja omaa aikaa oman harrastuksen parissa?

Kurssin aikana pääset tutustumaan islanninhevosten elämään monella tapaa. Tutustumme hevoseen eläimenä, millaista on sen lajityypillinen käyttäytyminen ja mitä ovat hevosen lajinmukaiset tarpeet. Hevosiin tutustumisen ohella pääset tutustumaan tunnetaitotyöskentelyyn, joka on vahvasti mukana hevostoiminnassamme ja uudet opit antavat eväitä hevosharrastuksen ohella elämäsi muille osa-alueille.

D028FD05-17C3-4CB2-991B-87E739BAA8E7.JPGOhjatun hevostoimintamme tavoitteena on aito yhteistyö. Lähdemme liikkeelle suhteen rakentamisesta huomion ollessa aidossa molemmat osapuolet huomioivassa kommunikoinnissa ja vuorovaikutuksessa. Etenemme yhteistyön rakentamisessa perusteista kohti yhteistä tekemistä tiedostaen läsnäolon merkityksen.

Kurssin myötä Sinulle tulevat tutuksi myös tallin toimintaperiaatteet ja arvot. Kurssin jälkeen Sinulla on mahdollisuus jatkaa ohjattua hevostoimintaa vakiryhmässä.

Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa hevoskokemusta, kaikki toiminta on ohjattua ja etenemme ryhmäläisten lähtötilanteen mukaan.

Uusia kursseja ei ole tällä hetkellä suunnitteilla, tallin kalenteri varattu eläinavusteiselle toiminnalle ja vakiasiakkaiden hevoshetkille.

Wanhan Niskalan Issikat pidättää oikeudet muutoksiin

puomilla.JPG leikkitunti.JPG