Talli Tutuksi - aloituskurssi uusille issikkaystäville

Toivotamme uudet issikkaystävät tervetulleeksi tutustumaan tallimme toimintaan!
Kurssikokonaisuus on suunnattu Sinulle aikuinen, jota islanninhevosmaailma kutsuu. Haluat ehkä oppia ja kokea jotain uutta, tai mahdollisesti herätellä uudelleen vanhaa harrastustasi? Hevosiin tutustumisen ohella kaipaat vastapainoa arjellesi, hetken irtautumista ja omaa aikaa oman harrastuksen parissa?

Kurssin aikana pääset tutustumaan islanninhevosten elämään monella tapaa. Teoriatiedon ohella pääset tutustumaan ihaniin issikoihin niin maastakäsin työskentelyn muodossa kuin ratsain. Kurssin myötä Sinulle tulevat tutuksi myös tallin toimintaperiaatteet ja arvot. Kurssin jälkeen Sinulla on mahdollisuus jatkaa tallin vakiryhmissä, hevoshetkiemme ohjelma on tunnetusti monipuolista

Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa hevoskokemusta, kaikki toiminta on ohjattua, ja etenemme ryhmäläisten lähtötilanteen mukaan. Kurssille voi tulla myös aiempaa kokemusta omaava hevosystävä, ohjelmaa räätälöidään jokaiselle uusia oppeja tarjoavaksi.

Islanninhevoshetkiemme tavoitteena on aito yhteistyö, lähdemme liikkeelle suhteen rakentamisesta huomion ollessa aidossa molemmat osapuolet huomioivassa kommunikoinnissa ja vuorovaikutuksessa. Etenemme yhteistyön rakentamisessa perusteista kohti yhteistä tekemistä tiedostaen läsnäolon merkityksen. Hevosiin tutustumisen ohella pääset tutustumaan tunnetaitotyöskentelyyn, ja uudet opit antavat eväitä hevosharrastuksen ohella elämäsi muille osa-alueille.

Annan mielelläni lisätietoja – ja otan ilmoittautumisia vastaan :)

Varaa oma paikkasi ja tule tutustumaan mitä tarkoittaa Kokonainen Kokemus!

Kati Kärnä: info@wanhanniskalanissikat.fi / 040-7335940 (jos en pääse heti vastaamaan jätä viesti, otan pikimmiten yhteyttä sinuun). Viestiä voi lähettää myös tallin fb-sivun kautta.

Wanhan Niskalan Issikat pidättää oikeudet muutoksiin

puomilla.JPG leikkitunti.JPG