Talli Tutuksi -kurssi uusille issikkaystäville

Toivotamme uudet issikkaystävät tervetulleeksi tutustumaan tilamme toimintaan!

59E6A874-4FD3-4DFD-9755-D4D72C10AD5A.JPG

Kurssikokonaisuus on suunnattu Sinulle aikuinen, jota islanninhevosmaailma kutsuu. Haluat ehkä oppia ja kokea jotain uutta, mahdollisesti herätellä uudelleen vanhaa harrastustasi, löytää uudenlaisen tavan olla hevosten kanssa? Hevosiin tutustumisen ohella kaipaat vastapainoa arjellesi, hetken irtautumista ja omaa aikaa oman harrastuksen parissa?

Kurssin aikana pääset tutustumaan islanninhevosten elämään monella tapaa. Tutustumme hevoseen eläimenä, millaista on sen lajityypillinen käyttäytyminen ja mitä ovat hevosen lajinmukaiset tarpeet. Hevosiin tutustumisen ohella pääset tutustumaan tunnetaitotyöskentelyyn, joka on vahvasti mukana hevostoiminnassamme ja uudet opit antavat eväitä hevosharrastuksen ohella elämäsi muille osa-alueille.

D028FD05-17C3-4CB2-991B-87E739BAA8E7.JPGOhjatun hevostoimintamme tavoitteena on aito yhteistyö. Lähdemme liikkeelle suhteen rakentamisesta huomion ollessa aidossa molemmat osapuolet huomioivassa kommunikoinnissa ja vuorovaikutuksessa. Etenemme yhteistyön rakentamisessa perusteista kohti yhteistä tekemistä tiedostaen läsnäolon merkityksen.

Kurssin myötä Sinulle tulevat tutuksi myös tallin toimintaperiaatteet ja arvot. Kurssin jälkeen Sinulla on mahdollisuus jatkaa ohjattua hevostoimintaa vakiryhmässä.

Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa hevoskokemusta, kaikki toiminta on ohjattua ja etenemme ryhmäläisten lähtötilanteen mukaan.

Syksyn 2018 Talli Tutuksi -kurssi järjestetään ti 9.10. klo 17-19, ti 16.10. klo 17-19 ja la 27.10. klo 10-17. Kurssin hinta on 325 € (ilmoittautumismaksu 50 €, loppulasku kurssin alkamisen jälkeen, lasku on mahdollista maksaa kahdessa erässä). Arkitapaamisiin sisältyy kahvitarjoilu, lauantaina 27.10. nautimme kahvien lisäksi myös yhteisen lounaan.

Alkavalla kurssilla mukanamme on Hanne-Mari Valtonen/KuvaKippuralla. Hanne-Marin erikoisalaa on luontoperustainen henkilökuvaus. Hanne-Mari tallentaa kurssikokemuksiasi valokuvan muotoon. Sinulle tulevat kuvat vievät sinut takaisin yhteisiin hetkiin hevosten kanssa ja voit palata hyvinvointia vahvistaviin kokemuksiin myös kurssin jälkeen. Kuvauksesta kerromme lisää ja sovimme toteutuksen yhdessä kurssin alkaessa. Lisätietoja Hanne-Marin palveluista löydät KuvaKippurallan facebook-sivuilta.

Kurssipaikan saa varata heti - jos haluat ennen ilmoittautumista nähdä paikan päällä tilamme ja hevoset ja saada kurssista lisätietoja, kutsumme sinut kylään to 13.9. klo 17. Ilmoitathan osallistumisestasi tutustumiskäynnille viimeistään ma 10.9.?

Annan mielelläni lisätietoja – ja otan ilmoittautumisia vastaan :)

Varaa oma paikkasi ja tule tutustumaan mitä tarkoittaa Kokonainen Kokemus!

Kati Kärnä: info@wanhanniskalanissikat.fi / 040-7335940 (jos en pääse heti vastaamaan jätä viesti, otan pikimmiten yhteyttä sinuun). Viestiä voi lähettää myös tallin fb-sivun kautta.

Wanhan Niskalan Issikat pidättää oikeudet muutoksiin

puomilla.JPG leikkitunti.JPG