Tutustumistuokio

IMG_0842.JPGTutustumistuokio tarjoaa kurkistuksen Vanhan Niskalan tilaan ja ihanien issikoiden elämään. Tutustumme yhdessä laumaan ja seuraamme hevosten keskinäistä kommunikointia jokaisen päästessä itsekin tekemään samalla tuttavuutta uusien kavereiden kanssa. Tuokion aikana kuulet millainen eläin hevonen on, miten se käyttäytyy ja miten me ihmiset voimme olla hevosten kanssa vuorovaikutuksessa.

Voit tulla Tutustumistuokiolle yksin tai ottaa mukaan esim. lapsesi, vanhempasi, isovanhempasi tai työkavereita. Ohjelma toteutetaan osallistujien mukaan, sisältö voi olla vaikkapa muksujen ensikosketus hevosiin, isovanhempien omien lapsuuden hevoskokemusten muistelua tai tutustumista tunnetaitotyöskentelyyn. Hevosiin tutustumisen ohella tuokio tarjoaa näin samalla maistiaisia tallin muusta palvelutarjonnasta.

Tutustumistuokion aikana pääset tutustumaan tilamme toimintaan ja saat viettää yhteisen tuokion hevoslauman kanssa. Vierailu hevoslaumassa tarjoaa ikimuistoisen kokemuksen ohella runsaasti tietoa islanninhevosten elämästä.

Tutustumistuokioita järjestetään tilauksesta. Tuokion kesto on yksi tunti, osallistujien määrä maksimissaan neljä henkilöä. Hinta on 50 € (sis. alv).

Ystavat

Wanhan Niskalan Issikat pidättää oikeuden muutoksiin.