Tutustumistuokio

IMG_0842.JPGTutustumistuokio tarjoaa kurkistuksen Vanhan Niskalan tilaan ja ihanien issikoiden elämään. Tutustumme yhdessä laumaan ja seuraamme hevosten keskinäistä kommunikointia jokaisen päästessä itsekin tekemään samalla tuttavuutta uusien kavereiden kanssa. Tuokion aikana kuulet millainen eläin hevonen on, miten se käyttäytyy ja miten me ihmiset voimme olla hevosten kanssa vuorovaikutuksessa. Vierailu hevoslaumassa tarjoaa ikimuistoisen kokemuksen ohella runsaasti tietoa islanninhevosten elämästä.

Voit tulla Tutustumistuokiolle yksin tai ottaa mukaan esim. lapsesi, vanhempasi, isovanhempasi tai työkavereita. Ohjelma toteutetaan osallistujien mukaan, sisältö voi olla tutustumista eläinavusteiseen nepsy- ja tunnetaitovalmennukseen, muksujen ensikosketus hevosiin tai isovanhempien omien lapsuuden hevoskokemusten muistelua. Hevosiin tutustumisen ohella tuokio tarjoaa samalla maistiaisia tallin muusta palvelutarjonnasta.

Tutustumistuokioita järjestetään tilauksesta. Tuokion kesto on yksi tunti, osallistujien määrä maksimissaan neljä henkilöä. Hinta on 75 € (sis. alv).

Oma vierailuaika kannattaa varata hyvissä ajoin, tallimme arki pyörii pääasiassa vakiasiakkaden kanssa. Tutustumistuokion voit varata puhelimitse (puh 040-733 5940) tai sähköpostilla (info(at)wanhanniskalanissikat.fi). Jätäthän viestin, jos en pääse vastaamaan heti puheluusi. Ohjaushetkien aikana aikani on varattu asiakkaille, vastaan yhteydenottopyyntöihin mahdollisimman pian.

Ystavat

Wanhan Niskalan Issikat pidättää oikeuden muutoksiin.