Tutustumistuokio


Tutustumistuokio tarjoaa kurkistuksen tallin ja ihanien issikoiden elämään. Tutustumme yhdessä laumaan, ja seuraamme hevosten keskinäistä kommunikointia jokaisen päästessä itsekin tekemään samalla tuttavuutta uusien kavereiden kanssa. Tuokion aikana kuulet millainen eläin hevonen on, miten se käyttäytyy, ja miten me ihmiset voimme olla hevosten kanssa vuorovaikutuksessa.

Voit tulla tutustumistuokiolle yksin tai ottaa mukaan esim. lapsesi, vanhempasi, isovanhempasi tai työkavereita. Ohjelma toteutetaan osallistujien mukaan, sisältö voi olla vaikkapa muksujen ensikosketus hevosiin, isovanhempien omien lapsuuden hevoskokemusten muistelua tai tutustumista tunnetaitotyöskentelyyn. Hevosiin tutustumisen ohella tuokio tarjoaa näin samalla maistiaisia tallin muusta palvelutarjonnasta.

Tutustumistuokion aikana pääset siis tutustumaan tallin toimintaan, ja saat viettää yhteisen tuokion hevoslauman kanssa. Vierailu hevoslaumassa tarjoaa ikimuistoisen kokemuksen ohella runsaasti tietoa islanninhevosten elämästä.

Tutustumistuokioita järjestetään tilauksesta. Tuokion kesto on yksi tunti, osallistujien määrä maksimissaan neljä henkilöä. Hinta on 40 € (sis. alv).

Ystavat

Wanhan Niskalan Issikat pidättää oikeuden muutoksiin.