PROB-eläintenhoitotuotteet

PROB-tuotteet ovat 100 % luonnontuotteita, joilla voit hoitaa eläinten ihottumia, kutinoita, haavoja ym. Tuotteita voit käyttää myös terveillä eläimillä. Tuotteet on rekisteröity EU:ssa eläinlääkärituotteiden alle, ne eivät kuitenkaan ole lääkkeitä, vaan myrkyttömiä luonnontuotteita, jotka sisältävät mm. yrttejä, öljyä ja suomalaista puutervaa.

PROB Shampoo on  hyvä yleisshampoo, jolla voit pestä myös koirasi. Shampoo parantaa turkin ja karvan laatua ollen hellä iholle vaikka pesisit eläintä useastikin. Yhdessä PROB Öljyn kanssa Shampoo on tehokas hoito esim. kesäihottumahevoselle. 

PROB Öljy lievittää nopeasti kutinaa, imeytyy hyvin, on vedenohut ja helppo levittää esim. harjamartoon tai hännänjuureen.  Öljy on paikallinen hoito ärsytyskohtiin auttaen myös muissa iho-ongelmissa (esim. rivi, sieni-ihottumat, tulehdukset). Öljyä voi käyttää hoitoaineena myös esim. koirien tassuongelmissa.

Hevos-Deo on tehokas ja raikas. Tuote on riittoisa, sekoitetaan veteen 1:1. Uutuutena saatavilla myös valmiiksi laimennettu spray-pullo!

Koira-Deo muuttaa eläimen ominaistuoksun. Pese myös Prob Shampoolla, tehostaa vaikutuksen. Pieni pullo riittää pitkään, koiran koosta riippuen deoa laitetaan joka toinen päivä tippa koiran iholle karvanjuureen 2-4 kohtaan. Tuotetta voi käyttää myös kissoilla.

Aloevera Shampoo puolestaan antaa extrapesutehon ja kiillon täyttäen ammattilaistenkin vaatimukset esim. koiranäyttelyissä.

Spray Balsam on erikoistuote pehmeä- ja pitkäkarvaisten koirien turkinhoitoon. Hajuton balsami lisää turkin kammattavuutta antaen upean kiillon.

Kiilto Spray on tarkoitettu karkeakarvaisten koirien ja hevosten turkinhoitoon, kiillon lisäksi spray antaa karvalle likaa hylkivän pinnan.

Tassusalva suojaa tassuja esim. kylmältä ja asfalttisuolalta jättäen tassuihin suojaavan kalvon. Salva imeytyy hyvin hoitaen samalla tassuja.

Prob Salva on pehmeä hoitoaine haavoihin ym. Se ei kirvele avoimissakaan haavoissa. Salva muodostaa kalvon haava-alueen päälle suojaten siis ihoa (vrt. voide, joka imeytyy ihoon pehmentäen sitä). Haavan umpeuduttua voit siirtyä käyttämään PROB Öljyä.

Prob Voide puolestaan on lääkitsevä, pehmentävä aine, joka pehmittää nopeasti ihon rauhoittaen myös kutinaa. Voide ei kirvele avoimissakaan haavoissa.

Prob Supervoide auttaa vaikeimmissa tapauksissa, sitä voi käyttää esim. hoidon alussa. Supervoide sisältää aloeveraa.

STINK Killer poistaa tunkkaisen ja huonon hajun, esim. virtsanhajun kissanhiekkalaatikosta, lemmikin ulostevahingon tai jäteastian tuoksun. Käyttöohje: ripottele 0,5-1 dl hiekkaan tai muun pieneläimen häkin pohjalle. Voidaan ripotella myös tekstiileihin ja jopa kovalle lattialle. Levitä ja harjaa tekstiili, anna vaikuttaa muutaman tunnin, mielellään yön yli, imuroi huolellisesti.

 

Hinnasto 

PROB Shampoo 500 ml 19 €
PROB Öljy 500 ml 32,50 €
Hevos-Deo 500 ml 20 €
Hevos-Deo Spray 750 ml 24 €
Koira-Deo 250 ml 16,20 €
Aloevera Shampoo 500 ml 22 €
Spray Balsam 500 ml 19 €
Kiilto Spray 500 ml 15,50 €
PROB Tassusalva 140 ml 16,50 €
PROB Salva 140 ml 15,60 €
PROB Voide 140 ml 18,50 €
PROB Supervoide 140 ml 26,60 €
STINK Killer 350 g 10 €

 

Hinnat voimassa toistaiseksi, sis. alv. Lähetyskulut lisätään hintoihin, toimitus postitse tai matkahuollon välityksellä. Kotivarastosta voi tietysti myös hakea tuotteita, soita ja sovi ostosaika!

 

Wanhan Niskalan Issikat pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Lisätietoja tuotteista: 

- valmistaja Ekholm Nordic

- maahantuoja PROB Finland, Miten saan parhaan hoitotuloksen?