Wanhan Niskalan Issikat palvee asiakkaitaan monipuolisesti

Wanhan Niskalan Issikat tarjoaa hyvinvointipalveluja sekä yksittäisille asiakkaille että erilaisille ryhmille. Olipa kyse säännöllisestä ohjatusta hevostoiminnasta tai yksittäisestä vierailusta Vanhaan Niskalaan, tavoitteenamme on joka kerta tarjota asiakkaan hyvinvointia vahvistavia kokemuksia. 

Eläinavusteisessa toiminnassa eläinten kanssa oleminen yhdistyy ohjaukselliseen työskentelyyn, tavoitteena on tarjota asiakkaalle hänen hyvinvointia tukevia kokemuksia ja työkaluja arkielämään.

20ECE2E8-758D-4A48-BB5C-58229210486C.JPG

Hevonen ja Minä - ohjattu hevostoiminta yhdistää hevoshetkiin coachauksen, monipuolisella ohjelmalla tarjoamme asiakkaalle sekä arjesta irrottavia hetkiä että työkaluja oman hyvinvoinnin vahvistamiseen.

Uusille asiakkaille järjestämme Talli Tutuksi -kursseja. Kurssin myötä sinulle tulee tutuksi tallimme toimintaperiaatteet ja kurssin jälkeen voit osallistua vakituiseen ryhmään.

Tutustumistuokio tarjoaa mahdollisuuden vierailla tilallamme, tavata eläinystävämme ja saada ensikosketus hevosten kanssa olemiseen.

Vanhan Niskalan pihapiiri ja ympäröivä luonto tarjoavat vuodenaikojen mukaan vaihtuvan maiseman yhteisille hetkille hevosen kanssa. Lähimetsän ohella käytössämme on aidattu ja valaistu kenttä.

Kaikki toimintamme on ohjattua. Asiakasryhmämme ovat pienet, jokainen asiakas huomioidaan yksilöllisesti. Pieni ryhmäkoko varmistaa myös turvallisuutta, mitä vahvistavat myös koulutetut helposti käsiteltävät hevosemme.

Ryhmille Vanha Niskala tarjoaa puitteet monenlaiseen ohjelmaan. Meillä onnistuu työyhteisön kehittämis- tai virkistyspäivä, ohjelma räätälöidään asiakkaaan toiveiden mukaan. Tarjoamme eripituisia retkiohjelmia myös lastentarha- ja kerhoryhmille sekä koululuokille. Tiloissamme on järjestetty lasten syntymäpäiviä, polttareita ja erilaisia kursseja, mahdollisuudet ovat siis monet - annan mielelläni lisätietoja, mietitään yhdessä millainen ohjelma vastaa Sinun ryhmäsi toiveeseen!

niskala2

kentta