Wanhan Niskalan Issikat palvee asiakkaitaan monipuolisesti

Wanhan Niskalan Issikat tarjoaa monipuolista palvelua sekä yksittäisille asiakkaille että erilaisille ryhmille. Olipa kyse säännöllisestä hevosharrastuksesta tai yksittäisestä vierailusta Vanhaan Niskalaan, tavoitteenamme on joka kerta tarjota asiakkaan hyvinvointia vahvistavia kokemuksia. 

maasto

Yksityisasiakkaana voit osallistua vakituisille Islanninhevoshetkille, joiden sisältö on moninainen. Liikumme asiakkaiden kanssa pääasiassa maastossa ympäröivän luonnon tarjotessa vuodenaikojen mukaan vaihtuvan maiseman yhteisille hetkille hevosen kanssa. Ratsaille voimme nousta myös pihapiirissä olevalla aidatulla ja valaistulla kentällä. Välistä ohjelmassa on hevostaito-ohjausta, jolloin yhdessäolo toteutetaan "Kuusi jalkaa maassa" -periaatteella.

Kaikki toimintamme on ohjattua. Hevoset valitaan aina asiakkaan taitojen/kokemuksen mukaan, ja jokainen saa ohjauksen hevosten käsittelyyn ja ohjaukseen. Asiakasryhmämme ovat pienet, jokainen asiakas huomioidaan yksilöllisesti. Pieni ryhmäkoko varmistaa myös turvallisuutta, mitä vahvistavat myös koulutetut helposti käsiteltävät hevosemme. Ryhmäkoko tuo samalla joustavuutta, kuuntelemme mielellämme asiakkaiden toiveita, ja vastaamme niihin mahdollisuuksien mukaan. Meille ovat tervetulleita niin uudet hevosystävät, vanhan harrastuksen pariin palaavat kuin kokeneemmatkin ratsastajat. Tarjoamme harrastusmahdollisuuden myös erityisnuorille.

Ryhmille Vanha Niskala tarjoaa puitteet monenlaiseen ohjelmaan. Meillä onnistuu työyhteisön kehittämis- tai virkistyspäivä, ohjelma räätälöidään asiakkaaan toiveiden mukaan. Tarjoamme eripituisia retkiohjelmia myös lastentarha- ja kerhoryhmille sekä koululuokille. Tiloissamme on järjestetty lasten syntymäpäiviä, polttareita ja erilaisia kursseja, mahdollisuudet ovat siis monet - annan mielelläni lisätietoja, mietitään yhdessä millainen ohjelma vastaa Sinun ryhmäsi toiveeseen!

niskala2

kentta