Tavoitteemme on vahvistaa asiakkaidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia

Tarjoamme hyvinvointipalveluja sekä yksittäisille asiakkaille että erilaisille ryhmille. Olipa kyse säännöllisestä eläinavusteisesta toiminnasta tai yksittäisestä vierailusta Vanhaan Niskalaan, tavoitteenamme on joka kerta tarjota asiakkaan hyvinvointia vahvistavia kokemuksia. Muistijäljen jättävän kokemuksen ohella haluamme tarjota vieraillemme hyvinvoinnin eväitä jokaisen omaan arkeen; on ihana kuulla miten vierailukokemus on kantanut arkeen antaen uusia ajatuksia ja toimintatapoja jokapäiväiseen toimintaan.

Eläinavusteinen nepsy-valmennus on ohjauksellinen ja tavoitteellinen kuntoutusmenetelmä asiakkaille, joilla on neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia. Valmennuksen tavoitteena on tukea eri-ikäisten ja eri elämänvaiheissa olevien henkilöiden arjen- ja elämänhallinnan taitoja, uusien myönteisten toimintatapojen kehittymistä sekä myönteisen elämänpolun rakentumista. Eläinavusteisessa nepsy-valmennuksessa eläin toimii ammattilaisen työparina. Eläintyöparilla on valmennuksessa monta roolia, tilanteen mukaan eläin motivoi, aktivoi ja rauhoittaa tarjoten samalla turvallisen lähikosketuksen mahdollistavan kontaktin.

Tunnetaitoja ja tukea arkeen - eläinavusteisessa tunnetaitovalmennuksessa eläinten kanssa oleminen yhdistyy ohjaukselliseen työskentelyyn, tavoitteena on tarjota asiakkaalle hänen hyvinvointia tukevia kokemuksia ja työkaluja arkielämään. Tunnetaitovalmennuksen yleisinä tavoitteina on vahvistaa ohjattavan itsetuntemusta, itsehallintaa, sosiaalista tilannetajua, vuorovaikutustaitoja ja vastuullista päätöksentekoa sekä mahdollistaa esteettisten vaikuttavien kokemusten synnyttämä ilon kokemus, työskentelyn tavoitteet tarkennetaan aina asiakkaan kanssa.

20ECE2E8-758D-4A48-BB5C-58229210486C.JPG

Tutustumistuokio tarjoaa mahdollisuuden vierailla tilallamme, tavata eläinystävämme ja saada ensikosketus hevosten kanssa olemiseen.

Ryhmille Vanha Niskala tarjoaa puitteet monenlaiseen ohjelmaan. Meillä onnistuu työyhteisön kehittämis- tai virkistyspäivä, ohjelma räätälöidään asiakkaaan toiveiden mukaan. Tarjoamme eripituisia retkiohjelmia myös lastentarha- ja kerhoryhmille sekä koululuokille. Tiloissamme on järjestetty lasten syntymäpäiviä, polttareita ja erilaisia kursseja, mahdollisuudet ovat siis monet - annan mielelläni lisätietoja, mietitään yhdessä millainen ohjelma vastaa Sinun ryhmäsi toiveeseen!

Vanhan Niskalan pihapiiri ja ympäröivä luonto tarjoavat vuodenaikojen mukaan vaihtuvan maiseman ja turvallisen ympäristön yhteisille hetkille hevosen kanssa. 

niskala2

kentta