Ajankohtaista 

- Palvelumme keskittyy eläinavusteiseen nepsy- ja tunnetaitovalmennukseen. Saat ajantasaiset tiedot asiakastilanteesta/mahdollisuudesta aloittaa uusi valmennusprosessi Katilta (puh. 040-733 5940 tai sähköposti info(at)wanhanniskalanissikat.fi). Jätäthän viestin jos en pääse heti vastaamaan puheluusi, asiakashetkien aikana aikani on varattu asiakkaalle ja vastaan yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

- Kati on mukana Hevosen kanssa uusille poluille -yritysryhmähankkeessa. Hankekumppaneina ovat Jemina Pietilä-Gros/Norvan hevostila ja Lena Lassila/Tmi Lena Lassila, kehitämme yhdessä osaamistamme sekä palveluita tavoitteena luoda hevosavusteisille hyvivointipalveluille yhtenäinen palvelupolku. Ensimmäinen artikkeli hankkeesta löytyy Lapin keino -julkaisun sivulta 27.

Lisätietoja hankkesta tulossa, Jeminan ja Lenan palveluihin pääset tutustumaan:

Norvan hevostila 

Tmi Lena Lassila

- Haluatko kuulla enemmän tallin toimintaperiaatteista? Lapin yliopiston opiskelijat vierailivat meillä elämykseen liittyvän videoprojektin merkeissä. Yhteiseksi teemaksi muodostui hyvinvointielämys, videolla kuulet lisää toiminnastamme ja toimintamme arvoista ja periaatteista.

Hevosavusteiset_palvelut_logo_netti.jpg

Green Care Finland
Home

tunnelma1.JPG

tunnelma2.JPG

tunnelma3.JPG