Kotipihatossamme asuu kahdeksan ihanaa issikkaa

Issikkalaumamme kuuluu yksi tamma ja seitsemän ruunapoikaa - lumikki ja seitsemän kääpiötä tai prinsessa seitsemän veljeksen kera, miten asian haluaa ilmaista :)

Hevoset asuvat kotipihassamme. Oma tavoite on tarjota hevosille lajinomaiset elinolosuhteet, hevosemme elävät pihatto-olosuhteissa laumassa saaden liikkua vapaasti, seurustella toisten kanssa ja levätä lauman keskellä. Pihapiiri on rauhallinen, ja asiakkaat pääsevät seuraamaan myös hevosten laumaelämää.

Lähtökohta hevosten kanssa toimimiselle on yhteistyö ja molemminpuolinen kunnioitus. Tutustumalla hevosen lajinmukaiseen käyttäytymiseen saamme paljon eväitä yhdessä toimimiseen. Yhteistyösuhteen rakentamisessa harjoittelemme yhteistä kieltä ja kommunikaatiota ja rakennamme luottamusta, jonka pohjalta on molemmille osapuolille mukava jatkaa kohti haastavampia harjoituksia.  

Lauma2

Varustehuoneemme sijaitsee vanhassa päärakennuksessa. Hevosilla on työnmukaiset varusteet, joiden kunnosta pidetään säännöllisesti huolta. Hevosillamme on käytössä kuolaimettomat suitset, ja satuloiden ohella varustehuoneesta löytyy erilaisia ratsastushuopia. Varustehuone pidetään järjestyksessä, jokainen löytää sieltä tarvitsemansa varusteet. Samasta tilasta löytyvät myös turvakypärät, huomioliivit ja otsalamput asiakkaille.

 

satulat.JPG