Kotipihassamme asuu neljä ihanaa issikkaa

Issikkalaumaamme kuuluu yksi tamma ja kolme ruunaa, pieni laumamme tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden havainnoida hevosten lajinmukaista elämää.

Hevosten koti on pihattoaitaus, tavoitteemme on tarjota hevosille lajinomaiset elinolosuhteet;  hevosemme elävät laumassa saaden liikkua vapaasti, seurustella toisten kanssa ja levätä lauman keskellä. Hevosten käytössä on pihatto ja siirtotalli, jonka karsinat palvelevat tarvittaessa sairaskarsinana.

Rauhallinen pihapiiri vahvistaa ihmisten ja eläinten hyvinvointia ja tarjoaa turvallisen mahdollisuuden tutustua hevosten elämään. Vierailu pihattoaitauksessa tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden työskennellä vapaana olevan hevosen kanssa, käytössämme on myös pieni valaistu kenttä, paljon liikumme myös lähiluonnossa.

Lähtökohta hevosten kanssa toimimiselle on yhteistyö ja molemminpuolinen kunnioitus. Tutustumalla hevosen lajinmukaiseen käyttäytymiseen saamme paljon eväitä yhdessä toimimiseen. Yhteistyösuhteen rakentamisessa harjoittelemme yhteistä kieltä ja kommunikaatiota ja rakennamme luottamusta, jonka pohjalta on molemmille osapuolille mukava jatkaa kohti haastavampia harjoituksia. 

Heinahetki.jpg

Varustehuoneemme sijaitsee vanhassa päärakennuksessa. Hevosilla on työnmukaiset varusteet, joiden kunnosta pidetään säännöllisesti huolta. Hevosillamme on käytössä kuolaimettomat suitset ja satuloiden ohella varustehuoneesta löytyy erilaisia ratsastushuopia. Varustehuone pidetään järjestyksessä, jokainen löytää sieltä tarvitsemansa varusteet. Samasta tilasta löytyvät myös turvakypärät, huomioliivit ja otsalamput asiakkaille.

 

satulat.JPGFullSizeRender.jpg