Kotipihatossamme asuu viisi ihanaa issikkaa

Issikkalaumaamme kuuluu yksi tamma ja neljä ruunapoikaa, rinsessa ja hänen hoviväkensä ;)

Hevoset asuvat kotipihassamme. Tavoitteemme on tarjota hevosille lajinomaiset elinolosuhteet, hevosemme elävät laumassa saaden liikkua vapaasti, seurustella toisten kanssa ja levätä lauman keskellä. Pihapiiri on rauhallinen ja asiakkaat pääsevät vierailunsa yhteydessä seuraamaan hevosten laumaelämää. Hevosten käytössä on pihatto ja siirtotalli, jonka karsinat palvelevat tarvittaessa sairaskarsinana.

Lähtökohta hevosten kanssa toimimiselle on yhteistyö ja molemminpuolinen kunnioitus. Tutustumalla hevosen lajinmukaiseen käyttäytymiseen saamme paljon eväitä yhdessä toimimiseen. Yhteistyösuhteen rakentamisessa harjoittelemme yhteistä kieltä ja kommunikaatiota ja rakennamme luottamusta, jonka pohjalta on molemmille osapuolille mukava jatkaa kohti haastavampia harjoituksia.  

Lauma2

Varustehuoneemme sijaitsee vanhassa päärakennuksessa. Hevosilla on työnmukaiset varusteet, joiden kunnosta pidetään säännöllisesti huolta. Hevosillamme on käytössä kuolaimettomat suitset ja satuloiden ohella varustehuoneesta löytyy erilaisia ratsastushuopia. Varustehuone pidetään järjestyksessä, jokainen löytää sieltä tarvitsemansa varusteet. Samasta tilasta löytyvät myös turvakypärät, huomioliivit ja otsalamput asiakkaille.

 

satulat.JPGFullSizeRender.jpg