Pihapiirin muut asukkaat

Irwin

Koirat ovat olleet osa omaa elämää mitei aina, koti ilman koiria koti ei tunnu edes kodilta. Tällä hetkellä Vanhassa Niskalassa kanssamme asuu kaksi koiraa, Irwin ja Topi. Irwin on vuonna 2008 syntynyt spinonepoika, joka on hurmannut niin talon väen kuin asiakkaat. Irwin on mainio työpari, joka osallistuu monella tavoin tallin arkeen.

Pihapiirin uusin asukas on pieni Topi-poika, joka muutti meille vuodenvaihteessa. Topi on rodultaan espanjanvesikoira.

Irwin on ottanut uuden tulokkaan vastaan aivan ihanasti. Kokoerosta huolimatta yhteiset leikit on aloitettu hetimmiten, ja isoveljellä riittää kärsivällisyyttä vaikka pienen riiviön naskalihampaat ovat välistä milloin missäkin kohtaa Irwiniä ;)

Koirapoikien ohella taloudessamme asuu myös kissamme Wiima, joka on ahkera työkissa. Wiiman vastuulla on pitää huoli pihan jyrsijä- ym. kannasta, kissa viihtyykin paljon ulkosalla. Paras paikka päiväunille on kuitenkin Irwinin kainalo, kissan ja koiran kaveruus on alkanut heti pennun tultua taloon. Nyt on Topin vuoro lunastaa oma paikkansa Wiiman sydämessä, ja opetella miten kissan kanssa toimitaan - lähentymistä on jo havaittavissa ;)

wiima.JPGTopi