Ikimuistoinen vierailu Vanhassa Niskalassa

D0A335CE-2292-416B-B3D5-411E30289273.JPGHaluatko tarjota ryhmällesi uudenlaisen koulutus- tai virkistyspäivän tai haetko erilaista retkikohdetta tai syntymäpäiväohjelmaa?

Järjestämme yrityksille ja työyhteisöille erilaisia työhön liittyviä asiakas- ja henkilökuntatilaisuuksia. Vanhan Niskala tarjoaa arjesta irrottavan ympäristön ja ainutlaatuiset puitteet esim. kehittämis- tai virkistyspäivän vietolle. Ohjelmaan voidaan sisällyttää työhön liittyvää ohjelmaa, voitte halutessanne kokoustaa oman väen kesken tai ohjelmaan voidaan liittää tarpeisiinne vastaava koulutuksellinen osio. Kehittämistyön vastapainoksi ohjelmaan voi sisältyä erilaista hevosohjelmaa, joka voidaan kytkeä myös koulutukselliseen sisältöön. Ohjelmapakettiin voidaan niinikään sisällyttää ruokailu ja saunominen. Rantasaunan pehmeät löylyt rentouttavat jo itsessään, mahdollista on täydentää kokemus kylpytynnyrillä - puhumattakaan tietysti virkistäytymisestä raikkaassa jokivedessä tai puhtaassa lumihangessa.

Palvelemme myös muita ryhmiä, järjestämme mielellämme päiväkoti- tai kerhoryhmän retkiohjelman. Koululuokat ja opiskelijaryhmät ovat myös tervetulleita vieraita. 

Räätälöimme toiveidesi mukaisen ohjelman tarjoiluineen tilamme tarjotessa ikimuistoiset puitteet vierailullenne. Annan mielelläni lisätietoja, suunnitellaan yhdessä oma ohjelmapaketti Sinun ryhmällesi!