Ikimuistoinen vierailu Vanhassa Niskalassa

D0A335CE-2292-416B-B3D5-411E30289273.JPGHaluatko tarjota ryhmällesi uudenlaisen koulutus- tai virkistyspäivän tai haetko erilaista retkikohdetta tai syntymäpäiväohjelmaa?

Järjestämme yrityksille ja työyhteisöille erilaisia työhön liittyviä asiakas- ja henkilökuntatilaisuuksia. Vanhan Niskala tarjoaa arjesta irrottavan ympäristön ja ainutlaatuiset puitteet esim. kehittämis- tai virkistyspäivän vietolle. Ohjelmaan voidaan sisällyttää työhön liittyvää ohjelmaa, voitte halutessanne kokoustaa oman väen kesken tai ohjelmaan voi kuulua tarpeisiinne vastaava koulutuksellinen osio. Kehittämistyön vastapainoksi ohjelmaan voi sisältyä erilaista hevosohjelmaa, joka voidaan kytkeä myös koulutukselliseen sisältöön. Virkistäytyminen pienen metsäretken muodossa on pidetty vaihtoehto, joka tarjoaa ryhmälle mahdollisuuden jakaa uusi kokemus yhdessä. Ohjelmapakettiin voidaan niinikään sisällyttää ruokailu ja saunominen. Rantasaunan pehmeät löylyt rentouttavat jo itsessään, mahdollista on täydentää kokemus kylpytynnyrillä - puhumattakaan tietysti virkistäytymisestä raikkaassa jokivedessä tai puhtaassa lumihangessa.

PalveBC5D13C5-AD45-45FB-837A-FC2D2C10FF03.JPGlemme myös muita ryhmiä, järjestämme mielellämme päiväkoti- tai kerhoryhmän retkiohjelman. Koululuokat ja opiskelijaryhmät ovat myös tervetulleita vieraita. Yksityisasiakkaille tarjoamme mahdollisuuden viettää Vanhassa Niskalassa esim. lasten synttäreitä tai polttareita.

Räätälöimme toiveidesi mukaisen ohjelman tarjoiluineen tilamme tarjotessa ikimuistoiset puitteet vierailullenne. Alla yksi esimerkki suositusta ryhmäohjelmastamme, ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä oma ohjelmapaketti Sinun ryhmällesi!

Tutustuminen Islanninhevosten maailmaan

Aloitamme ohjelman tallin toiminnan ja hevosten esittelyllä, jonka jälkeen hoidamme ja varustamme yhdessä hevoset. Jokainen saa siis tutustella uusiin kavereihin jo ennen ratsaille nousua. Tämän jälkeen lähdemme porukalla rauhalliselle metsälenkille. Tallin toimintaperiaatteiden mukaan haluamme tarjota jokaiselle mukavan ja turvallisen hevosiin tutustumisen, mukaan lähtee ryhmänne koosta riippuen kolme-viisi tallin luottohevosta. Osa ryhmästä pääsee ratsaille heti ja toiset lähtevät liikkeelle jalkaisin. Kävellen liikkeelle lähtevät saavat ensi alkuun taluttaa hevosia ja pääsevät näin harjoittelemaan hevosen ohjaamista maasta käsin. Samalla ratsailla olevat saavat aluksi hakea rauhassa rentoutta ja tasapainoa, minkä myötä matkanteko on kaikille osapuolille mukavampaa. Metsäretken aikana tehdään vaihto, kävelijät nousevat ratsaille ja ratsastajat siirtyvät jalkamiehiksi. Jokainen pääsee näin ohjelman aikana kokeilemaan niin hevosen hoitoa, varustamista kuin ratsastustakin. 

89727612-70DB-40B8-946D-32220460257B.JPGPihaan palattuamme riisumme hevosten varusteet ja viemme hevoset takaisin piha-aitaukseen. Aitauksessa pääsette tutustumaan muuhun hevoslaumaamme ja saatte aiempaa yhteistä ohjelmaa täydentäviä uusia kokemuksia hevosten kanssa kohtaamisista. 

Tutustuminen Islanninhevosten maailmaan tarjoaa runsaasti tietoa islanninhevosista ja osallistujat pääsevät tutustumaan niihin monella tapaa käytännössä. Toimintamme lähtökohta on eläin työparina, yhteiset hetket antavat mahdollisuuden oppia ja kokea monenlaisia asioita. 

Kaikki toiminta on ohjattua, osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. 

Hevosiin tutustumisen ohella vierailu tarjoaa teille makupaloja kokemuksellisesta tunnetaitovalmennuksesta. Ohjelman tavoitteena on tarjota osallistujille jokaisen omaan arkielämään kytkeytyvää tietoa ja uusia kokemuksia, jotka yhdessä antavat työkaluja työssä jaksamiseen ja oman hyvinvoinnin vahvistamiseen.  

Ohjelmapaketti on ollut ryhmäasiakkaidemme suosikki, porukka on koko ohjelman ajan yhdessä ja osallistujat pääsevät jakamaan uuden kokemuksen toistensa kanssa. Raikkaan ulkoilmatuokion jälkeen pääsette vaihtamaan kokemuksia Vanhan Niskalan tunnelmallisessa tuvassa kahvin/teen kera. 

Ohjelmapaketin hinta on 50 €/hlö (sis alv 10/24 %), ryhmäkoko 6-10 henkilöä. Vierailulle varaamme aikaa kolme tuntia.

Ohjelma on mahdollista toteuttaa arkipäivänä tai viikonlopulla, oma vierailuaika kannattaa varata hyvissä ajoin. Ohjelmaan voidaan halutessanne yhdistää muita palveluita, annan mielelläni lisätietoja vaihtoehdoista?