Räätälöity ohjemapaketti Sinun ryhmällesi

Haluatko tarjota ryhmällesi uudenlaisen koulutus- tai virkistyspäivän tai haetko erilaista retkikohdetta tai syntymäpäiväohjelmaa?

Järjestämme yrityksille ja työyhteisöille erilaisia työhön liittyviä asiakas- ja henkilökuntatilaisuuksia. Vanhan Niskala tarjoaa arjesta irrottavan ympäristön ja ainutlaatuiset puitteet esim. kehittämis- tai virkistyspäivän vietolle. Ohjelmaan voidaan sisällyttää työhön liittyvää ohjelmaa, voitte halutessanne kokoustaa oman väen kesken tai ohjelmaan voi kuulua tarpeisiinne vastaava koulutuksellinen osio. Kehittämistyön vastapainoksi ohjelmaan voi sisältyä erilaista hevosohjelmaa, joka voidaan kytkeä myös koulutukselliseen sisältöön. Virkistäytyminen pienen metsäretken muodossa on pidetty vaihtoehto, joka tarjoaa ryhmälle mahdollisuuden jakaa uusi kokemus yhdessä. Ohjelmapakettiin voidaan niinikään sisällyttää ruokailu ja saunominen. Rantasaunan pehmeät löylyt rentouttavat jo itsessään, mahdollista on täydentää kokemus kylpytynnyrillä - puhumattakaan tietysti virkistäytymisestä raikkaassa jokivedessä tai puhtaassa lumihangessa.

Palvelemme myös muita ryhmiä, järjestämme mielellämme päiväkoti- tai kerhoryhmän retkiohjelman. Koululuokat ja opiskelijaryhmät ovat myös tervetulleita vieraita. Yksityisasiakkaille tarjoamme mahdollisuuden viettää Vanhassa Niskalassa esim. lasten synttäreitä tai polttareita.

Räätälöimme toiveidesi mukaisen ohjelman tarjoiluineen tilamme tarjotessa ikimuistoiset puitteet vierailullenne. Alla esimerkkejä erilaisista ryhmäohjelmista, ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä oma ohjelmapaketti Sinun ryhmällesi!

 

Tutustuminen islanninhevosmaailmaan

Yhteisiä uusia kokemuksia tarjoava ohjelma esim. henkilökunnan tyky-päivälle. Teoriatiedon ohella jokainen pääsee harjoittelemaan myös käytännössä hevosten hoitoa ja varustamista sekä ratsastusta. Käymme yhdessä rauhallisella metsäretkellä  ja saatte runsaasti tietoa islanninhevosten elämästä. Ohjelma voidaan sisällyttää myös osaksi koulutuspäivää.

Retki Vanhaan Niskalaan

Tilan ja asukkien esittelyn ohella pääsette tutustumaan ihaniin islanninhevosiimme. Jokainen halukas saa rapsutella ja hoitaa hevosia, ohjelmaan voidaan sisällyttää myös talutusratsastusta. Retkiohjelma soveltuu hyvin esim. päiväkotiryhmille/kerhoille sekä erityisryhmille. Ohjelmaan voidaan sisällyttää välipalahetki, halutessanne voitte tuoda omat eväät. 

Heppahullun unelmasynttärit

Syntymäpäiväsankari ystävineen saa viettää ikimuistoiset juhlat hevostelun merkeissä. Ohjelmaan sisältyy hevosten hoitoa ja ratsastusta sekä tietysti herkuttelua. Halutessanne voitte varata vain ohjatun hevosteluohjelman ja tilan, ja tuoda mukana omat synttäriherkut.