Blakkur frá Einholtí

Blakkur (blahkkYr) = tumma, musta 

blakkur.JPG

Blakkur on vuonna 1993 syntynyt ruuna, joka muutti meille yhtäaikaa Studentin kanssa kesällä 2006. Blakkurkin on maahantuotu vuonna 2003 ja se on asustanut aiemmin Torniossa. 

Student ja Blakkur ovat olleet vuosien varrella kuin veljekset, hellyttävä isokokoinen paita ja peppu -pari :) Ruunat viettävät edelleen paljon aikaa yhdessä, mutta ovat hyväksyneet myös lauman uudet jäsenet mukaan menoon. Blakkurilla on syntynyt varsinkin Dagurin kanssa vahva kaveruussuhde, ruunien yhteisiä touhuja on ilo seurata :)

Blakkur on ihmisen lähellä viihtyvä herrasmiesruuna, jonka kanssa on mukava touhuta. Oma tapa tehdä tuttavuutta ja osoittaa hellyyttä on nuoleminen, Blakkur pesee kädet ja antaa suukkoja - jos Sinä sen sallit?

Blakkur on hevostaitotuntien ehdoton oppimestari, ruunapojan kanssa on ilo harjoitella ja tehdä yhdessä mitä moninaisempia asioita. Blakkur on hurmannut myös monet vieraistamme herkkyydellään, hevonen toimii aika lailla ajatuksella ja ratsastuskokemus tällä hevosella jättää yleensä muistijäljen - ja saa yhden lisäjäsenen ruunan faniklubiin ;)

 

Lisätietoja Blakkurin sukutaulusta: 

http://www.sukuposti.fi/sukutietokanta.php?Numero=504592