Hevonen ja Minä - yhteisiä hetkiä ja yhteistä hyvinvointia

Haluatko kokea ja oppia jotain uutta, löytää uuden tavan viettää aikaa hevosystävien kanssa? Suorittamisen haluat ehkä tutustua kunnolla uuteen ystävääsi, olla yhdessä, tehdä niitä asioita, joita et ehkä ennen ole ajatellutkaan hevosten kanssa tehtävän? Tuntuuko elämästäsi puuttuvan joku palanen, kaipaatko ehkä vastapainoa kiireiselle arjelle, hetken omaa aikaa, rentoutumista ja tunnerikkaita kokemuksia?

talvi2015.jpgHevonen ja Minä - ohjattu hevostoimintamme tarjoavat tätä kaikkea - ja paljon paljon muuta! Tavoitteenamme on vahvistaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi, hevoskokemusten ohella saat käytännön eväitä omaan arkeen ja itsestä huolehtimiseen. Asetamme tavoitteet osallistujien tavoitteiden ja toiveiden mukaan ja teemme monipuolisesti harjoituksia sekä keholle että mielelle.

Yhteisiä hetkiä vietämme sekä eri vuodenaikojen mukaan vaihtelevassa metsäympäristössä että pihassa olevalla aidatulla ja valaistulla kentällä. Ohjatun hevostoiminnan sisältö on moninainen, teoriatiedon ohella ohjelmassa on paljon käytännön harjoituksia. Hevosten kanssa rakennamme yhteistyösuhdetta ensin maastakäsin "Kuusi jalkaa maassa" -periaatteella ja luottamuksen rakentuessa jatkamme ratsain.

Kaiken toiminnan lähtökohta on yhteistyö hevosten kanssa. Tavoitteena on toimiva yhteistyö ja rento mieli. Hevosten kanssa tutustumme tunnetaitoihin ja harjoittelemme mm. vuorovaikutustaitoja, mietimme miten voimme kehittää kommunikaatiotamme ja toisen osapuolen kuuntelemista. Harjoittelun ohessa tunnistamme omia tunteitamme ja näemme toimintamme vaikutuksen hevoseen. Hevostaitojen ohella osallistujat saavat coachausta oman itsen kehittämiseen ja hyvinvoinnin vahvistamiseen. 

2610ADFC-8FD9-4E79-BD7C-4D9FF30832F6.JPGHevonen ja Minä - ohjattu hevostoiminta järjestetään vakituiselle ryhmälle, joka kokoontuu viikoittain. Palvelusta kiinnostuneille uusille asiakkaille järjestämme Talli Tutuksi -aloituskursseja. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa ohjattua hevostoimintaa vakituisessa ryhmässä.

Kymmenen kerran sarjakortti (yhteensä 20 tuntia ohjattua hevostoimintaa) 500 €

Hinta sisältää 10 % arvonlisäveron ja on voimassa toistaiseksi. Sarjakortti on henkilökohtainen ja se on voimassa lähtökohtaisesti kymmenen viikkoa ostopäivästä. Ryhmän kokoonpano on sama, mahdolliset poissaolot sovitaan tapauskohtaisesti.

Maksuvälineenä käyvät Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteli ja Smartum Saldo, Tyky-kuntoseteli ja Tyky-kuntoseteli+ sekä SporttiPassi. Kyseessä on tällöin työnantajan maksama henkilökuntaetu, joka tarkoitettu ainoastaan työntekijän käyttöön.

 

Wanhan Niskalan Issikoilla on vastuuvakuutus, ratsastajille suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta.  

Wanhan Niskalan Issikat pidättää oikeuden muutoksiin.IMG_0584.JPG

C6D3FE2F-613F-4579-9A6C-34782CC133DA.JPGE665603A-502B-4FC3-88AC-1BBFA886DFE7.JPG

349BDD16-079A-4977-8EC6-A69AF16C936F.JPG029B8DA5-8EA1-4E5B-9BEC-6B28D50D87EE.JPG