Tervetuloa kokemaan issikoiden ihanuus  

Haluatko haastaa itseäsi, kokea ja oppia jotain uutta - tai kaipaatko ehkä vastapainoa kiireiselle arjelle, hetken omaa aikaa, rentoutumista ja tunnerikkaita kokemuksia?

talvi2015.jpgIslanninhevoshetkemme tarjoavat tätä kaikkea - ja paljon paljon muuta! Hetkiä vietämme sekä eri vuodenaikojen mukaan vaihtelevassa metsäympäristössä että pihassa olevalla aidatulla ja valaistulla kentällä. Islanninhevoshetkien sisältö on vaihteleva, ratsastamisen ohella pidämme "Kuusi jalkaa maassa" -tunteja, joiden aikana työskentelemme nimen mukaisesti hevosen ja ihmisen jalat maassa.

Kaiken toiminnan lähtökohta on yhteistyö hevosten kanssa, tutustumme ihaniin issikoihin ja harjoittelemme kommunikointia niin ratsain kuin maastakäsin.

Tavoitteena on toimiva yhteistyö ja rento mieli. Painopiste on jokapäiväisissä arjen hevosmiestaidoissa, huomion kohdistuessa kommunikaation kehittämiseen ja toisen osapuolen kuuntelemiseen. Harjoittelun ohessa tunnistamme omia tunteitamme, ja näemme toimintamme vaikutuksen hevoseen. Hevostaitojen yhteydessä harjoitamme siis vuorovaikutustaitoja, joita tarvitsemme jokainen jokapäiväisessä elämässä. 

Tallimme arki pyörii pääosin vakiaikataulujen merkeissä, vakiratsastajilla on siis omat vakituiset hevoshetket. Uusille säännöllisestä hevosharrastuksesta kiinnostuneille asiakkaille järjestämme Talli Tutuksi -aloituskursseja. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa viikoittaisia hevoshetkiä vakituisessa ryhmässä.

Vakituisten aikuisryhmien ohella tarjoamme Islanninhevoshetkiä Äiti&lapsi -parivaljakoille. Ohjelma toteutetaan osallistujien taitojen ja kiinnostuksen mukaan, ja harjoittelussa voidaan painottaa haluttuja sisältöjä. Osallistujilla voi olla aiempaa kokemusta, voimme myös aloittaa yhdessä hevosmaailmaan tutustumisen. Oma hevoshetki voi olla vakituinen tai ohjelma voidaan räätälöidä kurssimuotoiseksi. Annan mielelläni lisätietoja ja tarjouksen tästä räätälöidystä palvelusta.

Ohjeita ratsastajalle/Tallin säännöt kertovat lisää käytännön ohjeita.

Hinnasto 

Kymmen kerran sarjakortti (sisältää 10 Islanninhevoshetkeä)        385 €

Hinta sisältää 10 % arvonlisäveron, ja on voimassa toistaiseksi. Sarjakortti on henkilökohtainen, ja se on voimassa 6 kk ostopäivästä. 

Maksuvälineenä käyvät Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteli ja Smartum Saldo, Tyky-kuntoseteli ja Tyky-kuntoseteli+ sekä SporttiPassi. Kyseessä on tällöin työnantajan maksama henkilökuntaetu, joka tarkoitettu ainoastaan työntekijän käyttöön.

 

Wanhan Niskalan Issikoilla on vastuuvakuutus, ratsastajille suosittelemme omaa tapaturmavakuutusta.  

Wanhan Niskalan Issikat pidättää oikeuden muutoksiin.