Student frá Saudá

Student (stu:dent) = oppilas

  student_talvi.JPG

 

 

 

 

 

 

Student on vuonna 1993 syntynyt ruuna, joka on ollut laumamme johtaja alusta alkaen. Student on tullut Islannista Suomeen vuonna 2003 ja se on asustanut ensimmäiset Suomen-vuotensa Torniossa. Torniosta Student muutti kaverinsa Blakkurin kanssa meille kesällä 2006, poikien pitkä ystävyys on opettanut itselle paljon eläinten välisistä suhteista.

Student on pieni suuri mies, jyhkeän ulkokuoren alla asuu herkkä pieni poika. Ruuna on kiltti ja hyväkäytöksinen, yhteistyö Studentin kanssa tuo esille hevosen herkän luonteen. Student on mainio oppimestari, vuosien varrella Student on opettanut minulle paljon itsestäni, samalla olen oppinut paljon hevosista.  Olen usein sanoittanut Studentin olevan oma "projektihevoseni", jörö-jukka, joka opettaa omistajaansa jatkuvasti, ollen samalla kullanarvoinen työpari eläinavusteisessa työssä. Student on oma ystävä ja työkaveri vailla vertaa, tämän hienon ruunan kanssa moni asiakkaistamme on kokenut hienoja yhteisiä hetkiä.

Student on rauhallinen laumanjohtaja, joka on ottanut kaikki uudet tulokkaat herrasmiesmäisesti laumaansa. Vahvalla johtajalla ei ole ollut koskaan tarvetta pomottaa, asema on ollut selvä ja laumaelämä harmonista. Charmantit harmaat sävyttävät tänä päivänä herran olemusta, olen kiitollinen saadessani jakaa edelleen arkea tämän seniorin kanssa. Aika näyttää siirtyykö laumanjohtajuus vähitellen laumamme uudelle jäsenelle, Hespan ja Studentin välillä on alusta alkaen ollut lämmin kunnioitus.

Studentin tiedot Hippoksen rekisterissä