Vanhan Niskalan ydin on luonnollisesti Vanha Niskala, tilan 1800-luvun puolessa välissä rakennettu vanha päärakennus

 vanhaniskala.JPG

Vanha Niskala tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön toiminnallemme. Pihapiiri on harvoja tuhoamiselta säästyneitä kohteita Rovaniemellä ja vanhan ajan voi aistia paikan päällä. 1800-luvun puolessa välissä rakennettu vanha päärakennus on kunnostettu 1990-luvun puolessa välissä ja siellä on tänä päivänä sähköt. Jokaisesta huoneesta löytyvät myös tulisijat, jotka tuovat tiloihin elävää lämpöä ja tunnelmaa.

Vanha Niskala on asiakkaidemme käytössä monipuolisesti. Talo palvelee eläinavusteisen toiminnan ohella työnohjausasiakkaita, toisenlainen toimintaympäristö tarjoaa ohjaustyölle toiminnan tavoitteita tukevat puitteet ja turvallisen ympäristön vaikeidenkin asioiden käsittelylle. Talossa voidaan järjestää  moninaisia tapahtumia, kokemuksia on mm. leiri- ja kerhotoiminnasta, lasten synttärijuhlista, lastentarha- ja koululaisryhmien retkipäivistä sekä työpaikkaporukoiden kehittämis- ja virkistyspäivistä. 

 sauna.JPG

Päärakennuksen ohella pihapiirissä on vanha aittarakennus ja uusi puoli sekä tietysti hevosten käytössä olevat tilat, joista enemmän hevososiossa. Perusmukavuudet löytyvät rannantuntumasta maisema-wc:n ja rantasaunan muodossa, pehmeät löylyt kannattaa tulla kokeilemaan. Saunan yhteydessä on myös kylpytynnyri, joka viimeistelee täydellisen rentoutumisen.